El Camp de Futbol Barri Centre de Sant Joan Despí va ser l’escenari d’un esdeveniment molt especial. Des de la Unió Esportiva San Pancracio de futbol, en col.laboració amb el servei de fisioteràpia de l’escola d’educació especial IRIS i l’Ajuntament de Sant Joan Despí, es va organitzar el passat  dissabte 22 de febrer una jornada lúdico-esportiva anomenada “Totes i tots juguem al mateix equip”. Una activitat que mostrés el futbol com a nexe d’unió entre totes les nenes i nens amb o sense discapacitat.

Aquest ha estat un acte organitzat en el marc de la commemoració del 50è aniversari de la UD San Pancracio de Sant Joan Despí. Com, des dels seus inicis, la vinculació de la nostra entitat amb activitats de caràcter social, integradores i inclusives ha estat significativa, aprofitant la celebració del mig segle, es va estimar portar a terme aquesta jornada lúdico-esportiva adreçada a totes les nenes i nens: una activitat dirigida a promoure el futbol com a eix de les relacions entre infants amb o sense discapacitat física o psíquica. Sense caire competitiu, on la prioritat era la diversió i la convivència entre tots els infants, potenciant les interrelacions personals.

I vam demostrar que, amb ganes, totes les nenes i nes poden estar al mateix equip.

 


El Campo de Fútbol Barri Centre de Sant Joan Despí fue el escenario de un acontecimiento muy especial. Desde la Unió Deportiva San Pancracio de fútbol, en colaboración con el servicio de fisioterapia de l’escola d’educació especial IRIS y el Ajuntament de Sant Joan Despí, se organizó el pasado sábado 22 de febrero una jornada lúdico-deportiva llamada “Todas y todos jugamos en el mismo equipo». Una actividad que mostrase el fútbol como un nexo de unión entre todos los niños, con o sin discapacidad.

Esta ha sido un acto organizado en el marco de la conmemoración del 50º aniversario de la UD San Pancracio de Sant Joan Despí. Como, desde sus inicios, la vinculación de la entidad con actividades de carácter social, integradoras e inclusivas ha sido siempre significativa, aprovechando la celebración del medio siglo, se consideró necesario llevar a cabo esta jornada lúdico-deportiva dirigida a todas las niñas y niños: una actividad centrada en la promoción del fútbol como una forma de relacionarse entre chavales con y sin discapacidad física o psíquica. Sin cariz competitivo, ya que la prioridad era la diversión y la convivencia entre todos los chavales, potenciando las interelaciones e interacciones personales entre ellos

Y quedó constancia que, con ganas, todas las niñas y niños pueden estar en un mismo equipo.


Diversitat i convivència en la jornada lúdica i esportiva on hem organitzat partits de futbol amb nens i nenes amb capacitats diverses.

Agraiments al @c.e_olimpic_can_fatjo_ amb la participació dels seus equips benjamí femení I l’aleví masculí.

Agraiments a la Fundació Iris

Agraiments a la Fundació Tastidis

Agraiments a @mandarinaplus.oficial per les samarretes donades per l’esdeveniment.

Agraiments a @granier_sant_joan_despi per la beguda I els donuts de l’avituallament.

Agraiments a Lucta pels regals que hem donat als participants.

Agraiments a la @fcf_cat pel seu suport incondicional.

Agraiments al @ajuntamentsantjoandespi
per les medalles.

 

[images cols=»five» lightbox=»true»]
[image link=»5005″ image=»5005″]
[image link=»5006″ image=»5006″]
[image link=»5007″ image=»5007″]
[image link=»5008″ image=»5008″]
[image link=»5010″ image=»5010″]
[/images]