Benvolgudes famílies,

Agraïm l’interès que teniu en conèixer una mica més el nostre projecte. Hem estat preparant aquestes sessions virtuals de portes obertes per poder-vos acompanyar en aquest procés i poder resoldre els dubtes que pugueu tenir de la manera més propera tenint en compte les circumstàncies que ens envolten. Esperem que us sigui d’ajuda per a la tria de l’escola esportiva pels vostres infants. 

A continuació us detallem els passos necessaris per a participar en la sessió virtual. Trieu el dia que us vagi millor:

  • Dimecres 22 de juliol a les 20h00
  • Dijous 23 de juliol a les 20h00
  • Divendres 23 de juliol a les 20h00
  • Dimarts 28 de juliol a les 20h00 (Juvenils)

1. Cliqueu l’enllaç que us adjuntem a continuació per afegir-vos a la videoconferència que es realitzarà a través de «Jitsi meet». Si ho feu des de l’ordinador no requereix cap instal·lació ni registre, si ho feu des d’un dispositiu mòbil, necessitareu descarregar l’app que és gratuïta sense requeriment de registre. 

https://meet.jit.si/portesoberteseesjdsanpa

2. Quan entreu a la videoconferència, us demanem que apagueu el micro perquè no hi hagi interferències de so.

3. A partir de les preguntes que ens heu fet arribar, hem creat uns blocs de contingut per tal d’agrupar-les segons les temàtiques. Començarem resolent els dubtes que ja ens heu compartit.

4. Si mentres anem resolent els dubtes us sorgeixen altres preguntes o qüestions, podeu anar-les escrivint en l’espai de chat que trobareu a la part de baix a l’esquerra de la pantalla i així les podrem llegir i completar les nostres explicacions quan sigui necessari.

Intentarem donar resposta a tot el que es vagi plantejant i ajudar-nos en tot el que estigui al nostre abast. 

Si teniu  dubtes o necessiteu qualsevol aclariment per a la realitzar la connexió, no dubteu en visitar el web d’ajuda de Jitsi Meet: https://jitsi.es/ayuda/

Us hi esperem!