El proper divendres 6 de desembre, el camp municipal de Les Planes de Sant Joan Despí serà l’escenari del «Partit de les Joguines 2019», que servirà com a part de la campanya municipal de recollida de joguines per als infants menys afavorits. Aquest esdeveniment, organitzat per Creu Roja Joventut i Ràdio Despí, i que compta amb la col·laboració directa de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i el FC Levante Les Planes, enfrontarà a l’equip femení local, que juga actualment a la Primera Divisió Nacional, contra un equip format per jugadores i jugadors que formen part d’entitats del municipi. Una activitat solidària on les persones participants i els assistents al partit faran el seu donatiu per a què cap nen o nena de Sant Joan Despí es quedi sense la il·lusió de la Nit de Reis.

La UD San Pancracio, com a entitat esportiva de Sant Joan Despí, participarà a aquesta activitat com a part del seu compromís social amb els col·lectius menys afavorits i la resta d’entitats socials del municipi.

Animeu-vos a participar tambè!!!

 


El próximo viernes 6 de diciembre el campo municipal de Les Planes de Sant Joan Despí será el escenario del «Partit de les Joguines 2019», que servirá como parte de la campaña municipal de recogida de juguetes para los infantes menos favorecidos. Este acontecimiento, organitzado por Creu Roja Joventut y Ràdio Despí, y que cuenta con la colaboración directa del Ajuntament de Sant Joan Despí y el FC Levante Les Planes, enfrentará al equipo femenino local, que juega actualmente en la Primera División Nacional, contra un equipo formado por jugadores/as que forman parte de otras entitades del municipio. Una actividad solidaria donde las personas participantes y los asistentes al partido harán su donativo en forma de juguete para que ningún niño o niña de Sant Joan Despí se quede sin sentir la ilusión de la Noche de Reyes.

La UD San Pancracio, como entidad deportiva de Sant Joan Despí, participará en esta actividad como parte de su compromiso social con los colectivos menos favorecidos y el resto de entitades del municipio.

¡¡¡Animaos a participar, también!!!